v.32, o så fredag då...



ja får mail från babycenter (rekomenderas!) varje gång ja "byter vecka" vilket då är ida. nu börjar vecka 32, de här är en del av de som stod;
. Förmodligen ökar du nu i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan, och hälften av det är bebisen, som under de kommande sju veckorna kommer att lägga på sig en tredjedel till hälften av sin födelsevikt.
tyckte de va väldigt tufft att den ska öka en tredjedel, till hälften av vad den kommer väga när den föds. bara från o me nu!  shit va fantastiskt de är, de är gjort att funka så  bra i minsta detalj. älskar att ta reda på, o höra fakta om hur den växer o utvecklas där inne. de gör min dag. o förresten, igår hos barnmorskan. hon kollade efter att se om den lagt sej me huvet neråt, som den kan ha gjort nu, men de hade den inte. så sa hon att om vi inte känner huvet nästa gång, så tittar vi me ultraljud oxå. de är inget knas, inte farligt om den inte gjort de då heller. men man håller ju sån koll nu förtiden, på minsta lilla, de e allt. men iaf, ja dkulle ju vilja göra ett ultraljud till... hihi, är så underbart att få se den lilla leva sitt liv i min mage. se vad den gör, prcis just nu. så i smyg, a inte så i smyg nu när ja skriver de här hehe, så hoppas ja på ett till ultraljud :) o barnets pappa har tyvärr inte vart me på de tidigare ultraljuden :/ så de hade vart så kul om han oxå fick chansen att se den lille/lilla o vad den gör där inne liksom :) o sen! en annan grej, man skulle nog kunna få veta vilket kön det är då... fast... a de vill inte min älskling veta, o de känns ju skummt om ja ska veta de hela tiden, o vara tyst om de. nää, så ja har bestämt mej. att även om de blir ett till ultraljud, o dom kan säga könet. så vill ja inte heller veta. bara för din skull! ;)

har precis lagat mat, o sminkat mej på samma gång. bra förberedelse, göra flera saker samtidigt. hehe förberedande för att bli mamma :P men lite saninning e de ju, de där att man kommer behöva göra flera saker på samma gång iaf. o att träna sej på de, hur man nu gör haha... de kan ju inte vara fel!
nu ska ja hämta ett paket, om de går, har inte pengar förrens på måndag... men tror att de är för betalt eller vad man ska kalla de. :P de är en liten mys bäbis overall, kommer inte ihåg längre, hehe, om de va en björn, eller kanin. a nått gulligt. den e vit. har redan en jätte fin brunbjörns overall :) som ja älskar, den e helt underbart fin, kommer passa jätte bra på våran bäbis, då den kommer vara brunögd o mörkhårig (de e väl typ 3% chans att den skulle kunna blir ljus eller röd hårig, vi båda har de i släkten, men eftersom vi båda har mörkthår o bruna ögon så kan man ju gissa att den oxå får de!) o ja vet, för den har faktiskt hälsat på mej. i en dröm, en uppenbarelse, nått va de, men ja träffade den lilla som ligger i min mage! så vacker att de inte finns ord. o precis som mamma o pappa, hade den mörkthår o bruna ögon :) så ja vet, faktiskt. hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0