v.31 plus 6

ja var hos barnmorskan ida. mätte magen, pecis på den mittersta kurvan, som vanligt :) hehe skryter om detta. får mej att må så bra, de betyder ju att bäbisen har tillräcklingt me plats, o växer som den ska. hjärtat slog precis som de skulle. den gillar inte riktigt när vi lyssnar på hjärtat, den gillar inte den där staven som man lyssnar me. man lägger som en gel på, o de kan tydligen kännas lite kallt o obehagligt för den. de har den visat. haha, förra gången vi lyssnade, då sparka den rakt påstaven, man hörde de tillome, hehe. de va som den försökte sparka bort den :) o ida vakna den till när vi lyssna o flytta runt sej, kanske flytta sej bort från den. hehe.
fick de bekräftat ida, de är foglossning ja har! ush, trodde att ja skulle slippa såna här besvär (av nån anledning) mamma tjatar jämt om att han inte alls hade foglossning eller nått liknande. de är väl därför ja fickförmej att ja oxå skulle slippa. men tyvärr! de gjorde ja inte, fick nr till nån sjukgymnast som specialliserar sej på bäcken besvär, dvs foglossning o liknande. så ska ringa dit imorn faktisk. o så e de dags för stöd bälte då oxå... haha, känner mej som stt handikapp. men  pluset är, att de verkar som man kan låna stödbälten genom denna sjukgymnasten typ. o att dom oxå mäter ut så att de sitter perfekt på en. de e ju positivt, funkar säkert mycket bättre om den e utmätt för just ditt mått.
detta va min dag, o mina tankar.
vill bara till lägga att ja saknar min älskade kille, längtar nått stört! skulle ses morn, ja hoppas de blir av... de har kommit upp lite saker för han. fan va ja hoppas de blir av. ja längtar efter han! så fruktansvärt mycke


Kommentarer
Postat av: Kajsa

åhh, jag längtar tills bäbisen kommer =) då vill jag leka med honom/henne. ihh =)

2008-10-23 @ 23:13:22
URL: http://kajsasoderberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul, det är så härligt att vara gravid. Må gott och grattis

2008-10-24 @ 13:43:23
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0