v.33, o uppdatering från babycenter :)

Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

hmmm ja de har den ju inte gjort me mej, men ja är inte orolig en sek. den passar på att göra sina sista kullerbytter ;) ähh, snart nog vänder den sej, o de är ju inte så värst bekvämt efter att den fixerat sej heller, har ja förstått. folk säger att de känns lite som att gå omkring me en annanas mellan benen. haha. men de är lugnt, den vänder sej nog i tid.
 ja har en känsla att allt kommer gå bra.
o så ska man inte nojja upp sej i onödan! de gör inget bätte, oro får ju en bara att må dåligt, de känner ju den lilla av :/

2 kg, shit asså! inte konstigt att de ofta känns tungt. när den lägger sej uttryckt under huden på mej, så man ser dens lilla kropp där inne :) då ligger den ju me sin tyngd nästan bara på min hud... de kan kännas ansträngande. inte så konstigt, 2 kg! ja blir stolt när ja hör hur stor den blitt :D hihi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

väntar du barn? =) när kommer den isåfall? hur gammal är du? =) KRAM

2008-11-03 @ 21:32:40
URL: http://originellt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0