trött ida.

oj vilken seg dag. sitter här vid datan. o gäspar redan, kl 7... blir att sova tidigt ida :) men de a lite skönt e de oxå. e inte konstigt att ja är trött dock, ja somna typ 7 på morgonen, gick iof upp typ 4 ida eller nått. de e ju inte lite timmars sömn, men fan asså, känner mej helt slut ändå. fan nu gäspa ja igen! haha, ush huvudvärk oxå. bara för att ja la mej så sent. men de va absolut värt de, va ju me min älskling. vill ju ta vara på varje sekund vi har tillsammans. o den sista tiden vi har "själva" oxå, bara ja o han. inte för att de inte kommer bli änu mysigare sen me bebisen :) men som sagt, de e ju faktiskt den sista tiden vi har bara ja o han. visst kommer vi att va själva sen om ett tag, men man e ju inte bara "vi" längre ändå, även om man har barnvakt o är själva, så är man ju fortfarande mamma. man oroar sej o slutar inte tänka på sitt barn, måste vara beredd om-om (ta i trä!) nått skulle hända. va tillgänglig, alltid. så är de ju inte än :) man får njuta av den sista tiden, utan den konstanta ororn som kommer me föräldraskapet :P haha!

från de ena till de andra, pratar me en polare, vi kom in på svartsjuka. Svartsjuka är ett tillstånd av underlägsenhet.
känns som att citatet är typ halft, för de e så kort. men de är ju liksom inte så mycke mer än detta att säga. enkelt o bra. o så sant! ska inte säga att ja aldrig blir svartsjuk, (inte för att ja är svartsjuk av mej alls, men de händer ju ibland, inte ofta men ibland. o då kan de oxå bli ganska rejält tyvärr..) men ja tror de e just för att de är "svagt" liksom ja kan tycka att de är så gulligt att folk blir de, hehe. så länge de inte är sån galen överdriven svartsjuka, de är inte gulligt! men lite ibland tycker ja kan va gulligt haha. lite hälsosamt oxå, ja faktiskt, att vara svart sjuk, alltså menar ja oxå underlägsen, kan nog vara hälsosamt (igen, lite, ibland) för ett föhållande är ju ändå ett evigt upp o ner av alla känslomässigatillstånd, inklusive underlänsenhet från o till, från båda håll. av olika annledningar. de är helt omöjligt att man alltid behandlar varan helt som jämlikar.  tror JAG. på så många olika sätt, för män o kvinnor, men oxå på så många samma sätt. ja tror att svartsjuka e just en sån grej där man har väldigt lika villkor liksom. därför e de en typ nyttig underlägsenhet, ibland. hmmm svårt att förklara de ja vill komma fram till. vi alla e männskliga liksom, vi alla har svagheter. tror att de är bra att  "jämna ut de lite" o ja tror svartsjuka gör de ganska ofta, de är ofte den som är mer dominant, o annars visar sej stark, i förhållandet, som blir svartsjuk. ähh, fan vad ja fastnade på detta ämnet. orkar inte mer än så här, åter igen, Svartsjuka är ett tillstånd av underlägsenhet. de är sanningen. haha. nu ska ja sega mej några timmar till, klappa magen, o sen ska ja sova!
så trött ida!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till med bebisen. :) Massa lycka till :)

2008-10-27 @ 21:38:34
Postat av: sara

Hej julia kanske kommer du i håg mig men jag hitta dig på gravid.se i allafall de är sara i från guldheden med nathalie o louise o diana o therese o hela köret ser att du ska ha barn den 19 december jag ska ha 20 december kanske ses på bb jag ska föda på östra . men du får ha de så bra lycka till med förlossningen

2008-10-29 @ 22:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0