fixat mina naglar :) hihi.

har fixa mina naglar... tog en pause o filade ner mina naglar, då de blev något av en fixerig. hahaha... höll inte på att fixa naglarna innan ja blev gravid, men när ja helt plötsligt spendrar så mycke tid hemma (isoffan :P) så började ja fixa naglarna. ett tag va de nästan allt ja gjorde liksom, så ja tog en pause. men har saknat de, haha, har ju inte så mycket att göra. de e ju kul att fixa me nått, o faktiskt vara lite kreativ oxå! hehe. ida testade ja nått nytt, ett lager av den ena o sen ett annat genomskinligare över de, blev ganska fint faktiskt :)

igår pratade ja på msn med sara, tjejen som ja kännt sen innan, som hittade min blogg :) o skrev till mej. vi prata typ sen kl 9, 10 nått till typ halv 1 hehe. fanns så mycket att säga o fråga! vi är lika långt gångna i våra graviditeter, ja e beräknad en dag före bara :D skit kul asså! hon har redan en jätte fin son på 10 månader. ska åka hem till henne o hälsa på på onsdag har vi bestämt :) ser verkligen fram emot de. se hur hennes mage ser ut, hehe kan jämföra våra magar :P hur hennes son e, o hur hon bor. ska bli så kul :) hon verkar ha de väldigt bra. hon är gift! (avudsjuk.. hehe) grattis!

nu ligger bäbisen o trycker på lungan igen :/ alltid samma sida oxå! jobbit jobbit, de både svider o gör ont.

på måndag ska vi gå på en visning av ett av dom två sjukhusen som har bb fölossnings avdelning. tror faktiskt att ja hellre vill föda på detta. de verkar väldigt bra, va ja hört.  plus att de andra sjukhuset tydligen bygger om, så de är ju klart lite sämre där just nu. får se så de inte råkar vara fullt eller så, då får de bli de andra. iaf ska vi kolla på förlossnings avdelningen, vi ska tillome få pröva lustgasen haha. de tycker ja e bra, för ja har aldrig fått lustgas inna. o har ingen aning hur ja kommer bli... ja tycker de känns bättre att veta de innan ja ligger där o har värkar, så kanske ja tycker de är obehagligt :/ min älskling ska följa me oxå :) bra att vi båda vet hur de är där, sen ska min mamma oxå va me på förlossningen. men de känns inte som hon behöver gå o kolla. hon har ju vart på en förlossnings avdelning innan, o allt känns ju inte lika nytt för henne som för oss. känns jätte bra att han följer me iaf :) känns som en trygghet. så ska han sova här på söndag , så åker vi tillsamman till sjukhuset på måndag, bättre så.
 o så e de ju jätte mysigt att sova ihop :D kommer sova så bra, gör alltid de när ja sover me han. de e fan skummt, ja har haft sömnproblem väldigt länge nu. men så fort han sover me mej, så e dom "magiskt" borta haha. ja kan helt plötsligt sova så bra. tror de är för att ja känner mej så trygg...

tror ja ska börja läsa den boken ja köpte igår :) ida.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Hejsan =) Har precis börjat läsa din blogg ville bara önska lycka till med allt =) är själv 18år och har en son som är lite mer än 7mån. Bor strax utanför gbg i mölnlycke. Och om du ska välja mellan mölndals o östras förlossningar så kan jag gott rekomendera möndals förlossning och bb, dem är helt underbara! Men lycka till med allt, du har en underbar tid framdör dig! Mvh Sarah

2008-11-01 @ 12:48:33
Postat av: JONNA

jag vill oxå fixa mina naglar!

2008-11-01 @ 18:10:59
URL: http://joonnaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0