ja kollade på en lägenhet.

ja va ida o kolla på en lägenhet, de är de ända erbjudandet ja fått (sen finns de en annan som ja va o prata me bostads bolaget om ida, hoppas dom erbjuder mej den!) men den ja kolla på är den  ända som e säker liksom. ush o fy! de är inte alls vad ja vill ha :( men har ju så bråttom, o sen har ja oxå skulder... så man kan ju inte vara "bortskämd" o förvänta sej den finaste lägenheten, i ens drömområde. tyvärr! men den här lägenheten... den är i de området, utav två, dom ända områden ja inte vill bo i. de kommmer ta mej en hel timma att åka hem till min mamma tex. en timma! tänk om bäbisen vaknar under den timman o vill amma, ska ja då sitta där på vagnen o amma!? eller gå av, mitt på vintern o sätta mej på hållplatsen!? såna tankar snurrar just nu. en timma är så lång tid, om man tänker på en bäbis sov o mat rytm, om man inte har tur då. o får en som sover jätte mycke :) ja hoppas kan man ju alltid :P iaf, den här lägenheten, den va ju inte i fin skick heller... får måla om o så. fan vill inte bo me så fula väggar, vill kunna ha de lite fint. sätta upp tavlor me min bäbis o min älskling tillsammans :) fina tavlor, på en oki väg. inte den fulaste vägen i historien :/ ja hittade till o me blod fläckar på väggen! ja e säker på att de va de som de va. inte stora fläckar, men de syntes på håll iaf!
sen finns de då den här andra lägenheten, i samma område tyvärr. men i ett "bättre" område, i de området, om man säger så. o med fina fräsha lägenheter! vill ju mycket hellre bo där, men dom ska kolla upp mej först, o sen så får vi se om dom vill ha mej. haha. fan ja hoppas!
men nu de sjuka! dom här finare lägenheterna då, ja hade en kompis vars mamma bodde där. ja följde me henne dit en gång. EN gång. men kommer ihåg än ida (då detta va kanske 3 år sen nästan) hur de såg ut, för ja tyckte de va en så fin lägenhet. ja drömmde att ja bodde just där, me mitt barn! vilken dröm, vilket sammanträffande ;) o ja berättade att ja drömmt detta för min mamma, då ja blev förvånad. undra liksom varför drömmer ja om den lägenheten, ja vill ju absolut inte bo i de området!? hehe ja ska ringa henne strax, säga kommmer du ihåg den drömmen ja hade om en lägenhet? den lägenheten ja hoppas på ligger i dom husen som den låg! a nu ska ja gå o ringa henne fan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0