v. 33 plus 4. var på visning på förlossningsavdelningen o bb, igår.

efter att ja vart på förlossningsavdelningen o bb igår, längtar ja ännu mer! hehe, kan inte fatta att de är så snart som ja ska föda, o vi ska få vårat lilla barn. kan inte fatta de, men längtar så mycket! till o me efter själva förlossningen, vilken upplevelse! visst, de kommer göra ont... ja har aldrig haft så ont innan i mitt liv, o kommer antagligen aldrig ha de igen, om ja inte föder mer barn då ( o de hoppas ja! :)) men om man ser förbi smärtan, att man faktiskt föder fram sitt barn. man har redan gett sitt barn liv, o nu hjälper man den till de de verkliga livet. ja tror verkligen man kan göra sin förlossning till en "positiv" upplevelse. man FÖDER ju sitt barn, även om de är jobbigt så får man ju sitt barn! o vi är faktiskt gjorda för att klara detta, o sååååå många kvinnor har gjort de i alla tider. o me tanke på hur bra vi har de ida, o i sverige, när de gäller teknik o så för att hjälpa kvinnan o barnet, så är riskerna för nått allvarligt otroligt små. de "värsta" som händer (om man inte är en av den typ halva %en som dör, eller barnet dör, ta i trä!) är ett kejsarsnitt, o de kan vara traumatiskt för både kvinna o barnet, ja visst. men båda överlever ju, o de är de absolut viktigaste. o bara de blir så så är de ju oki, även om de inte blev som man ville. :)

ja tyckte de var väldigt mysigt där, för att vara på ett sjukhus, hehe :P ja tyckte de kändes bra där liksom. när ja gick där ifrån kände ja mej väldigt positiv, o trygg när de gäller förlossningen. de har ja ju gjort innan oxå, men de blev förstärkt av att se förlossningsavdelningen :)
så fick ja testa lustgasen oxå! haha. de va helt oki, ja var lite orolig för hur ja skulle må...men de va inte jobbit alls. hade oxå tänkt mycket på hur länge de håll i, om man tar lustgas innan man krystar, tänk så är man fortfarande "beng" när man får barnet. men ja märkte att de gick över fort, så de var skönt att veta oxå.
nää de va bara bra där, o allt känns bra! längtar så mycket!

ja har precis fixat o målat naglarna, riktigt fint :) men en nagel blev förstörd, ska fixa den nu, hehe.

sarah, har addat dej nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0