v. 33 plus 1 köpt köks grejer ida.

Hejsan =) Har precis börjat läsa din blogg ville bara önska lycka till med allt =) är själv 18år och har en son som är lite mer än 7mån. Bor strax utanför gbg i mölnlycke. Och om du ska välja mellan mölndals o östras förlossningar så kan jag gott rekomendera möndals förlossning och bb, dem är helt underbara! Men lycka till med allt, du har en underbar tid framdör dig! Mvh Sarah

ja de var möndalssjukhus ja tänkte på att välja :) tack så mycket för att du skrev! o känns bra att höra änu en till som tycker att de är väldigt bra där :) o grattis till din lille, kan tänka mej att 7 månader är en jätte mysig o rolig ålder! du har nog fullt upp, men så kul när dom lär sej o e nyfikna. även fasten man såklart längtar efter bäbis åldern när man e gravid, så längtar man ju oxå efter åldern barnet kan börja testa nya saker, sitta o kladda på ett papper, längtar efter första "teckningen"! eller när dom börjar "dansa" när dom typ står o håller i ett bord o man ser att den lilla/e rör sej i takt me musiken. massa underbara saker som börjar hända när dom inte längre är bebisar, utan små barn liksom. så kul, ja ser verkligen fram emot de! ja har en vän me en son som just fyllt 1, hehe de är så roligt att vara me dom, han e så fin :)  världens snällaste barn. o de e så roligt att leka me han! o de känns som han lär sej nått nytt varje dag.

ida har ja vart o handlat, på Ö.B o elgiganten, köpte köks grejer :) sånt man behöver, knivar (hittade jätte billiga japanska knivar, väldigt nöjd!) köpte ett "paket" me 5 kastruller me lock, i alla storlekar man behöver liksom. oxå jätte billigt, ja älskar att köpa smart ;) sen köpte ja oxå grytlappar o förkläde som matchar, hihi. sen va vi oxå o köpte en spjälsäng, begagnat, helt oki. vit, men ja ska måla om den... tror i ljusgrön kanske.. men vi fick en fräsh madrass oxå. jätte bra, även om vi ska ha en vagga först, så är de ju aldrig fel att förbereda sej i tid. vi ska faktiskt ha vaggan som min kille sov i när han va bäbis :) så de känns viktigt, o väldigt mysigt, att våran bebis sover där i början. hans morfar har gjort den oxå, så de känns verkligen som den har en fin bertydelse :D

nu ska ja fortsätta läsa min bok "att föda" som ja tycker är jätte bra! massa konkret information. o de är precis de ja vill ha. ja rekomenderar att föda för alla som ska föda inom kort :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack så jätte mycket för ditt svar :) och återigen lycka till med allt! jag skulle lätt vilja göra om allt igen, men tiden med min son nu är helt underbar och för varje dag som går blir han mer barn :) Har du några frågor eller vill veta nått eller bara vill prata så är min msn [email protected] ha det bra! /Sarah.

2008-11-02 @ 21:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0