ja är kär!

måste köpa den. helt underbar! får åka till stan imorn :D


fan ja skulle inte köpa nått mer utan min älskling ju... men bara denna? haha, hoppas han kan följa me imorn istället, för ja kan inte hålla mej asså. bara denna... haha

imorn räknas ja som i 9onde månaden!
3 veckor till beräknat förlossnings datum.... gud vad ja längtar! :D

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tror att du kommer bli nöjd hur det än går, det verkar som om du är öppensinnad till förossningen ändå. :) Och du har mål, det är skitbra!

Hahaha, ja han ska väl mer stå bredvid dig och stötta dig. Jag vet inte men det blev så automatiskt med Grims pappa, han stod där och höll mig i handen och hjälpte. Även fast vi hade ett jättedåligt förhållande så var han ett sånt enormt stöd under förlossningen, jag trodde inte att han skulle vara sådan alls. Är det själva grejen att någon ska kika mellan dina ben som är det jobbiga eller att du vill att han står bredvid dig? Jag sa åt mamma att inte kolla mellan bena på mig men ändå stod hon där och glodde frenetiskt, haha. Det gjorde dock inget. :) Det är jättebra att ni pratar om sånt där innan också, hur du vill att han ska vara för vissa blir ju jätteförbannade på sina pojkvänner väl där om de gör något fel. Jag tror dock att papporna också blir lite till sig under en förlossning och inte riktigt beter sig som de trodde att de skulle bete sig faktiskt.



Ojdå, då blir det väldigt sent då men jag tror och hoppas att du hinner. Åh bra, läs det där häftet och träna bara, det är inte värsta grejen egentligen, man tror att det är svårt men det är det inte. Gäller att bara andas som dom säger, pusta ut så det låter typ och samtidigt slappna av i hela kroppen, typ hänga i ansiktet haha.



Haha vad ballt! :) Ska bli spännande att höra om hon/han ser ut som din syn då. Jag tyckte själv att det var en miniJohan som kom ut. Han var SKRÄMMANDE lik sin pappa. Det roliga var att det såg ut som om han hade polisonger som hans pappa hade då också, blev helt paff när jag låg där. Nu börjar han mer och mer likna mig. När man ser bilder på Johan som bebis och Grim som bebis förstår man, det är sjukt likt verkligen. Jag var mer kort och tjock och hårlös haha.



Ja men det låter jätteintressant och logiskt det där med instinkter. Det tror jag att du har fullkomligt rätt i. Det är ju sådan otrolig kraft och "magi" i en graviditet och förlossning, samma med livet som mamma. Man som mamma har ju moderskänslor och hela köret och som du säger så har vi förträngt dom instinkterna. Men just mammor tycker jag är skitcoola i det läget för man går juoch bär på massa moderskänslor som sagt, jag blev t.ex. helt helt konstig när Grim åkte iväg en vecka. Blev helt fysiskt dålig, mådde illa, var helt livlös i kroppen och bara stirrade. Dessutom så vet man så otroligt mycket om sitt barn som inte syns, man vet vad dom är ledsna för, man känner igen barnets gråt. Just att du haft en syn om ditt barn redan tycker jag är skitballt och det tror jag också har någonting med samma sak att göra så jag tror att du bär på massa sånt du med. :)



Ska ni fixa med barnrum och allt?

Jadu, det funkar men det funkar inte så bra. Man vill ju ha eget, det är svårt att bo trångt med ett barn och det är en konstig situation. Jag är däremot glad att jag får bo här, försöker ju dock hitta lägenhet. Jag behöver det, märkte det när pappa var iväg en vecka, det är så skönt att fixa med allt själv. :)



Åh vad kul att du tyckte den var söt! Jag älskar den med. Blev helt kär i den. Jag har köpt den på Lindex. :) Finns nog i mindre storlekar också, annars är det bara att köpa en större. Jag älskar såna där typer av kläder, tycker att Kappahl har skitfina barnkläder också. Jag brukar aldrig gå in där annars, går mest in i H&M och så där men Kappahl har så sjukt mycket fina barnkläder att jag blir helt till mig haha.



Åh tack! :D Vad glad jag blir!



Okej, varför åt du lugnande? Jag åt också lite lugnande förut fast jag hade det inte utskrivet, jag fick konstiga psykattacker, låter weird men det var extremt jobbigt. Men när Grim kom försvann de också som tur är. Jag tror att det är stress som gör det faktiskt, jag har så mycket att fixa med. Min ekonomi är helt totalt jättekass och jag måste ringa en massa samtal samtidigt som jag fått en skuld på inkasso. Tror det blir bra när jag fixar allting faktiskt, idag har jag i alla fall fått kontakt med soc. Nu är det bara lite kvar. :)



Åh! Och du är i nionde månaden. Vill se magbild snart ju. :D Helt sjukt att det är så nära! Ska bli så kul att se sen när han kommit, tycker alltid att det är så himla spännande.



Jättefin tröja föresten! Påminner om Grims pyjamas lite. Tycker att du ska få köpa den haha.



Hoppas du får en superdag!



KRAMAR!

2008-11-28 @ 10:32:03
URL: http://theerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0