bara SÅ vacker bild....




längar efter min älskling! :( nu när ja kollar på denna fina bilden.
ska ringa han o säga godnatt, o att ja älskar han!
de finns inga ord.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hmm... nu ska vi se om jag minns hur jag hittade dig. Tror att det var genom någon kommentar du gjort i någon annas blogg eller liknande. Funderar också på hur man blir hittad. Jag brukar hitta bloggar genom just att se kommentarer folk gjort i andras bloggar eller kolla på info.blogg.se på kommentarer.



Åh! Det är ju 5 veckor kvar. Hur känns det? Är du nervös? Vad spännande att se sen vad det blir. Har du någon tanke själv om vad du tror att det är för kön? Jag kände hela graviditeten att det var en pojke sen tog vi ju reda på den när vi var på UL och det var minsann en pojke.



Ja det är så mysigt att bada med sin lilla bebis. Jag vågade dock inte i början när Grim var jätteliten så jag badade honom i en balja men sedan när han var lite mer stadig så badade jag med honom och nu badar vi nästan hela tiden känns det som haha. Jag var också sån när jag var liten, satt i badet i 6 timmar en gång med min barndomsvän. Det var lite kul, vi brukade hälla vatten på golvet cokså och åka rutschkana. :) Bakexpert är jag inte alls haha, min mamma är dock totalt jätteduktig på att baka. Jag ska slänga upp recepten dock på det vi gjorde, tack för att du påminde mig, hade ju glömt bort. :) Brukar du själv baka?



Hur står det till annars med dig och magen?



Kramar!

2008-11-18 @ 13:39:15
URL: http://theerika.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0