profylax. o hysteriskt anfall..

ja har stressat för mycket på sista. alldeles för mycket. ja har vetat de, o typ samlat på mej stress av allt stressande. de blev för mycket igår. ja bröt ihop för en annan sak, sen blev ja hysterisk. men de va för alltihop, inte den saken just, utan all stress. att ja inte är klar me flytten. att ja har nått att göra varje dag, sover ofta 3, 4 timmar. men ändå räcker inte tiden till! alldeles för stressigt.
alla säger; i slutet går tiden jätte långsamt o man bara väntar o väntar. de är inte så för mej! nu e de helt plötsligt 6 dagar till bf. så inom 3 veckor iaf... de känns som dagarna flyger förbi snabbare än någonsin.
ja vill oxå ha den tiden, då man bara väntar, sitter o förbereder sej i tanken, o bara tar de lungt o tar hand om sej själv.
men ja hinner inte liksom.

så ja bröt ihop, för dom här annledninarna mest, de gick från att ja grät, till att ja blev hysterisk o fick nått liknande panikångest  attack. ja skakade, kunde inte andas, o grät hysteriskt. fick massa väkar pga av de.. men dom slutatde när ja lugnat ner mej.
men, en sak är positiv, eller tre saker. ja fick ju ut mycket stress, frustration, o rädsla genom att verkligen GRÅTA ut. oxå, så fick vi se hur min älskling reagerade i den situationen. som på ett sätt kan påmina mycket om förlossningen. kan påmina, hoppas ju på en positiv förlossning. men tex, OM ja skulle bli hysterisk, eller bara de me att inte andas ordentligt, så vet ja nu ( fast ja trode ju de innan oxå! ) att han verkligen kan hantera det, han lyckades lugna ner mej. han va jätte bra stöd, o så himla duktig! han var underbar. verkligen!
han använde faktiskt tekniker som vi lärt oss på profylaxen, o dom hjälpte mej. de gjorde dom verkligen. så att ja märker att dom funkar när de är en sån situation, är ju väldigt lugnande. nu när ja tänker efter på igår,
att han fick mej att göra de han sa, lugna ner mej o andas osv, på olika sätt, fasten ja va nästan okontaktbar, de känns som lite generalrepetion :P haha. om de kommer behövas sen.

sen va vi iväg på profylaxkurs ida, sista. o ja kände att de va bra, precis som gången innan. de va riktigt mysigt, ja o min älskling hade de så bra ida :) de blir alltid så, "extra" bra när nått så intensivt som de som hände igår hänt. då blir man änu närmre liksom. :D vi hade de jätte mysig.


Kommentarer
Postat av: Erika

Skönt att få ur sig sånt där ibland också och som du säger, se hur din sambo reagerar på det. Härligt att han tog det bra och att det blev bättre till slut. De senaste dagarna tror jag att du kommer sitta och vänta också så som alla har sagt, jag tyckte att tiden mest gick sakta i tre dagar innan han kom, innan var det lugnt men de tre sista dagarna kändes som veckor.



Hoppas att det fixar sig, allt med stressen och så där! Måste säga lycka till i förlossningen också om jag inte hinner innan, man vet ju aldrig. :)



Tack för grattiset! :) Jag hade en stenkul födelsedag! :)



Ha det gott nu!



kramar

2008-12-16 @ 01:21:07
URL: http://theerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0