I'm back!

tyvärr har ja inte gjort nått så spännande som att föda... ledsen tjejer ;) 
ja har bara vart super trött, o super hjärndöd. haha. har oxå vart mycket me min älskling, så då blir de nästan ingen data (som de alltid blir annars) o ja börjar verkligen känna mej "som i en bubbla" nu, när de närmar sej. har hört om att de brukar bli så... men de är väldigt skummt. o sen är de så mycket som måste göras klar, me lägenheten o så, ush lite panik för de har ja...

men ja har iaf köpt de sista bebis kläderna nu! så de är klart  :)
nu är de bara att fixa klart lägenheten, o storhandla mat. men stressande att de inte är gjort... även om ja håller på så fort ja kan.
ja e faktiskt stört trött! känner inte igen mej sj. fast ja va väldigt trött i början av graviditeten oxå. men nu e de på ett annat sätt.

ja har dock gjort allt detta dom senaste dagarna (fasten ja e super trött! o egentligen inte orkat):
ja handlade bäbis kläder
, allt ja skrev på listan.
ja va på profylax kurs me min älskling, de va från 10 på morgonen, till kl 4! ush, men de va jätte bra ändå, men trött blev man. men de va bra upplagt, me en timmas lunch i mitten, i fika på båda "passen" så man orkar ju mycket mer då. vi ska dit igen denna lördan som kommer (den 13onde)
sen va ja ida o köpte micro o dammsugare, o ställde in de i lägenheten. då passa vi oxå på att sätta upp gardiner.

ja kom på att ja totalt glömtbort att fixa t.n.s, gud va besviken ja blev på mej själv när ja kom på att ja glömt! ush! men de gör ju inget bättre av att ja sitter o e arg på mej själv, o jobbar ner mej. men hur fan kan ja bara glömma en sån sak!? ska försöka fixa de, om ja hinner... ja vill verkligen ha t.n.s under värkarna. o ja vill hinna vänja mej vid t.n.s inna, för de ska ha mycket större verkan om man testat några gången innan, o vant sej. o ja vet inte om dom har de på förlossnings avdelningarna ens... o ja vill ändå vara hemma så länge de går, o vill kunna använda de hemma. fy fan! hur kan ja glömma nått så viktigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0